Sweet Potato
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Tuesday, October 23, 2012 | 9:08 PM | 0 Atasinchi
Hi Guys & Gals..

It's been a while since we write to our post itself. Have been very bz year for us to build up our own happy year of working and collecting money.

Before we tell you we are going, there is a gempak news that we are going to share. NEW BIKES for us! Still under going with all the riding and stuff :P

So here you go, tadaaa.. our new bike!


Yes, it is the YELLOW and striking one. The one and only.. hahaha. Big BIKE requires more responsibility!

So back to our story, on november itself... we are going tooooooo.....




. . . PLUS . . .



Hehe so.. it means .. it's a relaxing week without any calls from users!! Yee haaa.. Till next time folks.. Bye!
________________________________________________________________________________________
Friday, June 22, 2012 | 9:22 PM | 0 Atasinchi
Hi there,

Lama dah tak update blog neh sebab kan kitaorg agak bz untuk bekerja dan berusaha ke next stage. Kami juga tahu bukan senang untuk berjaya tapi kalau usaha itu ada, tak kemana pown jauhnya.

Berita banyak yang tersebar tentang kebaikkan kami juga keburukan.

Tak pernah tersangka kami neh agak popular tak tau la dari segi apa. Mungkin ramai juga kata kami ini giler glamer tapi kami tak pernah kesah. Anda juga akan berusaha hingga ke penghujungnya kalau tahu endingnya and bagus kan? Tak salah juga kami mencuba.

Namun ada juga sesetengah pihak yang tak berapa nak senang dengan tindakan kami. Kami mengaku bahawa tak semua kami lakukan itu baik tapi kami rasa kebanyakkan hanya utk kebaikan semua orang. Kami tak cuba merampas hak atau mencuri nya cuma kami juga sering mencari peluang tapi jikalau tak di nampak orang pun tiada gunanya. Bukan meminta balasan tapi hanya untuk menunjukkan kami itu wujud di situ.

Kami juga mengaku bahawa kami tak berapa menarik dari segi fizikaliti iaitu saya [Tinie], selaku penulis blog pada hari ini. Hehe. Dari segi fizikal, tak banyak yang kita boleh adili tetapi... itu terpulang kepada siapa yang mengadili. Mungkin saya [Tinie] tak layak untuk berada di kalangan orang cantik tetapi saya tetap mencuba kerana cubaan yang tak pernah putus akan sentiasa membuahkan kejayaan yang tak di sangka.

Mungkin orang akan kata :

"Poyonya dia neh budget hebat la tuh"
"Dia ingat dia siapa nak sikap macam tuh?"
"Hebat sangat ke dia tuh, aku tengok simple je, tak cantik pown?"
"Kalo korang nak tau, dia neh la nak rebut semua kuasa ada"

Kalau nak list apa orang kata itu memang banyak dalam kehidupan neh tapi itu bukan tanda kita harus tunduk pada kehendak mereka. Teruskan usaha dan tunjukkan pada yang patut yang kita juga boleh berjaya. Bagi kawan saya [Sarah] yang sememangnya makin malas update blog. haha. Jangan marah sarah! Dia juga cuba dengan begitu susah payah untuk berjaya. Bagi beliau, dengan rupa paras dan kata2, bukan menjaminkan kejayaan.

Bak kata beliau :

"Allah tuh sekarang balas cash tau!"

Hahah, betul kata dia, kami neh bukan la kuat agama macam orang lain. Dalam erti kata lain kami neh tak pernah perfect tapi selaga ada daya, selagi tuh kami akan berusaha.

So selagi ada nyer kami kat company tersebut, selagi tuh la kami neh akan bekerja dan teruskan usaha tuh.

Kepada yang tak berapa suka kami, kami tak harapkan kamu semua sukakan kami tapi kami akan berusaha tak ganggu hidup kamu.

Kepada yang merasakan kami neh menganggu hidup kamu, as we said above, Insya Allah tak der la lagi lepas neh. Kami tahu anda tahu bahawa quote :

"Allah tuh sekarang balas cash tau!"

Sentiasa di sisi anda. Gunakan wisely dan kami doakan kamu semua berjaya dengan usaha titik peluh sendiri. Kerana benda macam tuh lebih memberi kesan dalam diri kita rather than kita neh menang atas usaha orang lain.

Jadik mari lah kita renung renungkan!

Until next time, celoteh saya mungkin ada di sini lagi!
________________________________________________________________________________________
Saturday, December 31, 2011 | 1:03 PM | 0 Atasinchi
Night of the last day 2011. Just want to story a little bit of our memory for this yr.

Me: I have finished my study formally this year. No more study maybe after this :p. Got a job ( real job! ) this is my first ok! A lot things I learn. My life also change a little bit. But, Im still the same person ok! Me, not change ok!

Tinie: Change to second job. Live in life as a career person same as last year. But she said that this new job gave her quite alot of experience.

Us: oh ya, we got same job, company as well ( its secret ok! ). Not so much we do together this year, its more to work work and work. Haha. So far what I can remember is we went for dinner together, first time on plane together too! Tinie pengecut on plane ok! Haha. Later I will update our pic 2011 k! Kalau I rajin.. Hehe..( paksa tinie )..

I think that's all for now.. Let others be our own memory k! Daaa!!! Bubai!!
________________________________________________________________________________________
Saturday, November 26, 2011 | 12:05 PM | 0 Atasinchi
Why every body this lately so damm BUSY?? Every single blog that I go through was not updated at all.
Some of them seems like almost 2 month not touchable their blog.
Hahahaha.. I understand maybe some of you soo..
BUSY working, since end of year rite
BUSY getting married?? Hahahaha.. This maybe
BUSY with beloved family.. I guess this can be one of the reasons..
BUSY shopping??? hahaha. is it acceptable??
What ever you are doing.. I just want to wish all THE BEST for all of you..

CHOW!
________________________________________________________________________________________
Thursday, October 27, 2011 | 11:29 AM | 0 Atasinchi
This is what happen...

Got to work morning on thursday and friday replacing people on leave that deepavali..

For which I think suites me is at nite!

Haha but i love morning where people can go back early.. But in terms of users.. Rude users are in the morning.. Just because u think ur from singapore or US, u can be that rude? Try to be in our shoes! We are trying our best to actually serve ur needs that is sometime not needed at all! Oh gosh, i can talk crap about these users for days but this is the part i need to comment the shift. So the winner is still evening even though it seems that analyst can ponteng kerja time.. Well people are never perfect.. As long as it is not disturbing my work.. I'm fine with it..

So until next time! Chiow!

Oh yeah, i've respect for aussie user in the morning.. Nice and very understandable! Thanks to u all for making up my day!
________________________________________________________________________________________
Wednesday, October 26, 2011 | 7:00 PM | 0 Atasinchi
It's been seven months since i work as HD in oil & gas company.. Too much shit experience and not forgetting the funny part of it.

This is what i think funny when I heard stories analyst assisting user :

Analyst : How can I help u sir?
User : My computer is so slow.. How can you helpnme?
Analyst : Have youbtried shutting down your desktop?
User : (not even 5 seconds user answered done!)
Analyst : (wow his computer is damn FAST!!... While muting the phone) Can you try one more time sir?
User : (not even 5 sec user answered again - done!)
Analyst : (something fishy here) May I know how u shutdown and restart?
User : There's a button right beside my monitor. Turn on turn off ya? It's done ya?
Analyst : urrrrr...????!!!!

Next story it's about saying name :

User : what's ur name?
Analyst : Tinie sir ( dengan suku kata melayu yer.. Ti...ni...)
User : oh it's tiny ya
Analyst : No sir, tini?
User : ohh Tini, no problem tiny.
Analyst : uh Tini sir..
User : oh sorry Tini tiny? Err err
Analyst : thanks for calling sir, have a nice day.
User : you too tiny! Have a great day ahead tiny!!
Analyst : .............. T_T

So that's about 2 story! Will update later on then! Now addicted to series The Walking Dead Season 1 & 2!!! Ho liooowwww
________________________________________________________________________________________
Sunday, October 16, 2011 | 3:21 AM | 0 Atasinchi
Not saying that im Apple die hard fan.. But, i really love apple since i have my i phone. It is soo convinient even thousand times i keep on saying to change to bb. Hihi.. This makes ne things several tine to change it. But, apple still 1st in my heart!!! Yeahhh!!
PAST


_______________________________________
◕ Disclaimer ◕


Holla ! You've dropped in my space. Be nice here and copycats not allowed. Thank you :)
Welcome to our Empire!!.
_______________________________________
◕ Shout Here ◕

Put your cbox code here.

_______________________________________
◕ Sing Along ◕


_______________________________________
◕ I Thank Them Wif da' Template ◕

Basecode : Ana Min- Ji
Template : Sya Syahirah
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google